admin Europa Conference League first qualifying round draw First legs 7 July, second legs 14 July Alashkert (ARM) vs Hamrun Spartans (MLT) Lechia Gdańsk (POL) vs Akademija Pandev (MKD) Inter Turku (FIN) vs Drita (KOS) Dinamo Tbilisi (GEO) vs Paide Linnameeskond (EST) Panevezys (LTU) vs Milsami Orhei (MDA) Laçi (ALB) vs Iskra Danilovgrad (MNE) Liepāja (LVA) vs Gjilani (KOS) Sfintul Gheorghe (MDA) vs Mura (SVN) KuPS Kuopio (FIN) vs Dila Gori (GEO) Ružomberok (SVK) vs Kauno Žalgiris (LTU) Budućnost Podgorica (MNE) vs Llapi (KOS) Gzira United (MLT) vs Atlètic Club d'Escaldes (AND) Borac Banja Luka (BIH) vs B36 Tórshavn (FRO) Olimpija Ljubljana (SVN) vs Differdange (LUX) Larne (NIR) vs St Joseph's (GIB) Breidablik (ISL) vs UE Santa Coloma (AND) DAC Dunajská Streda (SVK) vs Cliftonville (NIR) Víkingur (FRO) vs Europa (GIB) Bala Town (WAL) vs Sligo Rovers (IRL) Tre Fiori (SMR) vs Fola Esch (LUX) Dinamo Minsk (BLR) vs Dečić (MNE) SP Tre Penne (SMR) vs Tuzla City (BIH) Saburtalo (GEO) vs Partizani (ALB) Shkëndija (MKD) vs Ararat Yerevan (ARM) Floriana (MLT) vs Petrocub-Hîncești (MDA) Pogoń Szczecin (POL) vs KR Reykjavík (ISL) HB Tórshavn (FRO) vs Newtown (WAL) FCB Magpies (GIB) vs Crusaders (NIR) Flora Tallinn (EST) vs SJK Seinäjoki (FIN) Derry City (IRL) vs Riga FC (LVA)
admin Second qualifying round: Tuesday 19 July 2022 Hibernians (MLT) vs Levadia Tallinn (EST) Tirana (ALB) vs Zrinjski (BIH) La Fiorita (SMR) vs Ballkani (KOS) Wednesday 20 July 2022 Botev Plovdiv (BUL) vs APOEL (CYP) Víkingur Reykjavík (ISL) vs The New Saints FC (WAL) Sutjeska (MNE) vs KÍ (FRO) Thursday 21 July 2022 Lech Poznań (POL) vs Dinamo Batumi (GEO) CFR Cluj (ROU) vs Inter Club d'Escaldes (AND) Tobol Kostanay (KAZ) vs Lincoln Red Imps (GIB) Gzira United (MLT) vs Radnicki (SRB) Gomel (BLR) vs Aris Thessaloniki (GRE) Fehérvár (HUN) vs Gabala (AZE) İstanbul Başakşehir (TUR) vs Maccabi Netanya (ISR) Aris Limassol (CYP) vs Neftçi (AZE) Velež (BIH) vs Hamrun Spartans (MLT) Saburtalo (GEO) vs FCSB (ROU) CSKA-Sofia (BUL) vs Makedonija GP Skopje (MKD) Hapoel Beer-Sheva (ISR) vs Dinamo Minsk (BLR) PFC Zire (AZE) vs Maccabi Tel-Aviv (ISR) Vllaznia (ALB) vs Universitatea Craiova (ROU) Shkëndija (MKD) vs Paide Linnameeskond (EST) Kairat Almaty (KAZ) vs Kisvarda (HUN) BATE Borisov (BLR) vs Konyaspor (TUR) Sepsi OSK Sfantu Gheorghe (ROU) vs NK Olimpija Ljubljana (SVN) Kyzylzhar Petropavlovsk (KAZ) vs Osijek (CRO) Liepāja (LVA) vs Young Boys (SUI) Rapid Wien (AUT) vs Lechia Gdańsk (POL) Seinäjoki (FIN) vs Lillestrøm (NOR) Breidablik (ISL) vs FK Budućnost Podgorica (MNE) Saint Patrick's Athletic (IRL) vs Mura (SVN) St Joseph's (GIB) vs Slavia Praha (CZE) Spartak Trnava (SVK) vs Newtown (WAL) Sūduva (LTU) vs Viborg (DEN) Víkingur (FRO) vs Dunajská Streda (SVK) Pogoń Szczecin (POL) vs Brøndby (DEN) Tuzla City (BIH) vs AZ (NED) Motherwell (SCO) vs Sligo Rovers (IRL) Molde (NOR) vs Elfsborg (SWE) Koper (SVN) vs Vaduz (LIE) B36 Tórshavn (FRO) vs Tre Fiori (SMR) Ružomberok (SVK) vs Riga (LVA) Basel (SUI) vs Crusaders (NIR) Royal Antwerp (BEL) vs Drita (KOS) Petrocub-Hincesti (MDA) vs Laçi (ALB) Racing FC Union Luxembourg (LUX) vs Čukarički (SRB) Levski Sofia (BUL) vs PAOK (GRE) Vitória SC (POR) vs Puskás Akadémia (HUN) Rijeka (CRO) vs Djurgårdens (SWE) AIK (SWE) vs Vorskla Poltava (UKR) Valmiera (LVA) vs Shkëndija (MKD) Raków Czestochowa (POL) vs Astana (KAZ) KuPS Kuopio (FIN) vs Milsami Orhei (MDA) Sparta Praha (CZE) vs Viking (NOR)
Alex Brondby and Pogon Szczecin fans clashed outside the Brondby Stadium after their Europa Conference League tie on Thursday night.
Alex Young Boys fans were attacked by Anderlecht hooligans in Brussels ahead of their Europa Conference League tie on Thursday.
Alex Nice and Cologne fans clashed in the stands before their Europa Conference League match on Thursday.
admin Djurgarden hooligans stole Gent supporters' banners before the start of their Europa Conference League game on Thursday.